27 Ağustos 2011 Cumartesi

Ben De Birşey Duyurayım :)



Ne kadar da ihmal ediyorum bloğu değil mi :( Aslında yazılacak şeyler, verilecek tarifler de vardı ama vakit bulamadım. Bir de bu aralar, bir önceki postta da belirttiğim www.bidahaal.blogspot.com adresiyle de ilgileniyorum. Bu adresi bir kenara mutlaka not etmenizi öneririm. Çalıştığım işyeri için açtığım bir blog. Bu işin toptancısı olduğumuz için fiyatlarımız gayet uygun. Yurt içi ve yurt dışı satışlarımız oluyor. Özellikle İstanbul'da tül alışverişi yapabileceğiniz birçok yere tül-perdeyi aslında biz veriyoruzdur :) O yüzden, istediğiniz yeri gezin ama bize de bi uğrayın derim :) Ha tabi ki başka bir mağazadan daha pahalı olan ürünlerimiz de vardı ama üç-beş çeşittir onlar. Siz yine de bize bi uğrayın :) En azından bloğa bi uğrayın :) Hele duck bezlerimiz öyle ciciler ki, ihtiyacınız olmasa bile alasını gelir benim gibi :P Zaten blog üzerinden alımlarda, blog açılış şerefine ekstra indirimlerimiz de olacak.
Bu kadar reklamdan sonra duyuruma geçeyim.



Bu blog dünyasında çekilişler hediyeler vs pek meşhur. Ama bunlara sahip olmak için genelde "bloğumu izlemeye alın" kuralı oluyor. Ve ben o kuralı hiç sevmiyorum. Şartlı hediye veriyorsa, hırslı bir insan demektir ve ben hırslı insanları pek sevmem. Çıkar için de kimseyi izlemey almam. Haa , "100.-200-300. vs takipçime hediye vericem" diyenler de var ama onlar ayrı. Kural koymuyor. Zaten bloğu sürekli izlemeye alınıyor, o da bu sevgi karşısında hediye vermek istiyor. Bu tür insanlar da komplekssiz oluyor bana göre. Onları severim :) Onlar ayrı kategori, aman yanlış anlaşılma olmasın :)



Ayyy konuyu amma dağıttım :) Ben size bir blogdan bahsedecektim. Blog sahibesi çok çok cici çantalar yapıyor. Epeydir gözüm vardı çantalarda :) Geçen gün bir kampanya başlattı. Bunun hediyeyle, bloğu izlemeyle falan ilgisi yok. Parayı basıp alacaksınız, kusura bakmayın :P Amaaaa Leyya da yanında bir çantayı hediye verecek :) Valla billa hiç bir çıkarım yok bu konuda. Çıkar ilişkilerini de sevmem zaten. Ama çantaları sevdim, Leyya'yı da sevdim :) O yüzden herkes duysun istedim. Yani herkes derken bloğumu okuyan 3-5 kişiden bahsediyorum :P
Benim favorim bu:



Aslında beğendiğim birkaç çeşit var ve bu yüzden bir haftadır seçim yapamadım :(( Bugün artık yapmak zorundayım, çünkü pazartesi günü çantama sahip olmak ve bayramda havalı havalı dolaşmak istiyorum :P



Adresi bir de açıktan vereyim: http://leyya-craftmania.blogspot.com/2011/08/leyyadan-hediyeli-canta-etkinligi.html
Hadi siz de bir göz atın , bedava bunlar koş koş koş :P

Bu postla beraber bir karar verdim. Bazı arkadaşlarımın bloglarını tanıtacağım. Neden akıl edemedim şimdiye kadar bilmiyorum. Öyle güzel bloglar var ki. Siz de faydalanın istiyorum. Bir sonraki postum kesinlikle bu cici ötesi blog olacak inşallah :) Aslında daha önce bahsetmiştim bu blogtan ama daha fazla tanıtılması gerekiyor bence. Postu yayınlayınca yada şimdiden adresi tıklayıp bloğa gidince siz de anlayacaksınız sebebini :)

Haydi iyi gezinmeler size :) Ve iyi bayramlar tabi ki :)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

desteğin için teşekkürler sevgili kirazzade:)di haydi seç artık gidiyorlar ikişer ikişer bak:))

İKİ MELEK dedi ki...

çocuk odama perde yaptırmak istiyorum:( amabir karar veremiyorum.

kirazzade dedi ki...

Tül mü perde mi yaptıracaksınız? www.bidahaal.blogspot.com adresimize baktınız mı?

Adsız dedi ki...

kirazzade dedi ki...

:)