6 Ekim 2011 Perşembe

Kaçırmayın Bu Fırsatı :)


Ayy ben de bu ara pazarlamacı gibi oldum, duyuru bloğuna çevirdim buraları :D Ama deneyip beğendim ürünleri çevreme duyurmayı pek seviyorum. Herkes faydalansın istiyorum. Yeni ürünlere ve markaların kampanyalarına da özel ilgim vardır :P Bunlardan haberdar olabilmek için takip ettiğim bloglardan biri de Bellek Kutusu. Her postuna mutlaka bakarım. Geçenlerde yine bir duyuru yaptı kutucuk. Eyüp Sabri Tuncer bir kampanya yapmış. Doğal zeytinyağlı sıvı el sabununu 2 Liradan satışa sunmuş. Tek şartı 6'lı paket olarak satın almanız. Ben de aldım gitti :) Bugün geldi sabunlarım. Çok ciciler :) Hemen yıkadım elimi ve ellerim hala misss gibi kokuyor. Bir koli daha sipariş vermeyi düşünüyorum :) Size de bi haber vereyim dedim. Verdim gidiyorum :)

7 yorum:

Sümeyye dedi ki...

bayılırım doğal ürünlere,aldım gitti :)

Peritozu dedi ki...

Çok hoşuma gitti,bende mi alsam hemen bir tane :)

kirazzade dedi ki...

Kızlar bence kaçırmayın :) şişeler çok büyük değil, 250 ml. Ama yine de 2 TLye üstelik doğal zeytinyağlı sabunu asla alamazsınız :)

neval dedi ki...

canım,belki biliyorsundur içinde paraben ve türevleri ya da triclosan gibi sağlığa zararlı maddeler olmamalı

kirazzade dedi ki...

Neval, paraben yok bunda. Ayrıca http://www.naturalive.com.tr/ adresine bi bak derim. Biz arkadaşlarla kullanıyoruz stick ve diş macununu şampuanını vs. Alüminyum ve paraben içermeyen ürünler. Kimyasal hiç birşey yok içinde.

Giz dedi ki...

Kirazzade’cim ne güzel tanıtımlar yapıyorsun bizim de haberimiz oluyor :) içinde zeytinyağı olan her şey cildime iyi geliyor benim :) En çok kullanılan şeylerden birisinin sıvı sabun olduğunu düşününce 6’lı söylemek hiç de kötü bir fikir gibi gelmedi bana tatlım :)

kirazzade dedi ki...

Gizem, içinde paraben olmaması ve misss gibi kokması daha da cazip hale getirdi bu kampanyayı :) Dediğim gibi, tekrar almayı dşünüyorum.