28 Nisan 2012 Cumartesi

Fotoğraf Makinesini Satanlar Kervanına Katılmak İstiyorum :)



Bir aylık aradan sonra yeni yazım yeni bir başlangıç olur umarım :) Yani yeni bir fotoğraf makinesi almama sebep olur inşallah :) Ben de artık profesyonel bir fotoğraf makinesi istiyorum a dostlar. Benim neyim eksik "photographer"lardan hııı??
Şaka bir yana, elalemin güzel fotoğraflarını gördükçe coşuyorum ve hemen fotoğraf makinelerine koşuyorum. Sonra fiyatları görünce, kös kös geri dönüyorum :P İsrafmış gibi geliyor bana. Ama yine de istemekten vazgeçemiyorum :) En azından ikinci el temiz bir makine alsam güzel olacak. O yüzden, kendi makinemi satayım da alacağım makine fiyatının 4te biri falan geçsin elime diyorum :) Tabi alan olursa :)
Makinem tertemiz. Düzgün kullandık çünkü :) Hiçbir sorunu yok. Manuel çekim modu da var. Aslında güzel. Bizi epey idare etti. 3 yıl önce almıştık sanırım. yada 2,5 yıl falan işte. Linki aşağıda. Ben 550 liraya almıştım vakti zamanında. Bloğu olan arkadaşların genelde güzel makineleri var, o yüzden benimkiyle ilgileneceklerini sanmıyorum :) Ama en azından duyurabilirseniz sevinirim. Bununla idare edecek birileri çıkar belki. Buyrun efendim linki:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-fujifilm-finepix-s5800-fotograf-makinesi-az-kullanilmis-72749911/detay/

Şu postlardaki fotoğraflar da bu makineyle çekildi:

http://kirazzade.blogspot.com/2010/02/ben-hergun-bu-guzellikleri-goruyorum-1.html

http://kirazzade.blogspot.com/2010/04/ben-hergun-bu-guzellikleri-goruyorum-3.html

http://kirazzade.blogspot.com/2010/02/ben-hergun-bu-guzellikleri-goruyorum-2.html

3 yorum:

Hayatcemresi dedi ki...

aynı makinadan benim de var,ve bloğumdaki resimlerin hepsini de onunla çektim,
özellikle açık havada mükemmel sonuçlar veriyor,ayarlarını doğru yapmak lazım uzun zamandır kullanıyorum ben de özelliklerine tam olarak vakıf değilim.

kirazzade dedi ki...

hemen gelip bakıyorum fotolara :)

alışveriş dedi ki...

Ben böyle makinelere bayılırım. Benim eski makinem vardı ama malesef kayboldu:(