10 Mart 2010 Çarşamba

Ben Buradayım ve Sirkeci Garı

Bloğu ihmal eder gibi oldugumun farkındayım ama inanın işlerim çok yoğun. Anca yetişebiliyorum herşeye. Hatta yetişemiyorum. Blogla ilgilenecek vaktim olmayabiliyor. Evet giriyorum bloğa, yorumlara bakıyorum, unutmaz yada vakit bulursam cevap yazıyorum. Başka bloglara bakmaya çalışıyorum. Hem vakitsizlikten hem de eşimle beraber diyette oldugumuzdan dolayı mutfakta birşeyler yapmıyorum. Gezmeyi zaten unuttuk valla :) O yüzden yeni fotoğraflar falan da olmuyor buraya ekleyebileceğim. Gerçi düzenlenmeyi bekleyen taslak halinde postlarım var ama cidden ona bile fırsat bulamıyorum. Bir müddet beni mazur görün olur mu?
Geçn gün bir postta Sirkeci'ye fotoğraf çekimine gideceğimizi söylemiştim. Gittik ve ben yine berbat fotoğraflar çektim tabi :D Bir türlü öğrenemedim güzel fotoğraflar çekmeyi ben yaaa :(( Gerçi bu da büyük oranda bol fotoğraf çekmekle ve ustaların fotoğraflarını, sergilerini incelemekle oluyor ama ona da vakit yok işte. Makineyi elime bile alamıyorum. Ama vazgeçmedim, olacak birgün inşallah :)
Neyse işte, o gün hava da kapalıydı. Fotoğraflar pek net de çıkmadı tripodsuz falan. Ama yine de içlerinden 3-5 tanesini koymak istedim buraya. Siz alıştınız nasıl olsa kötü fotoğraflarım :)


Bu kız birine pozlar veriyordu Sirkeci garında, trende falan. Ben de çektim bir kaç fotoğrafını. Eşim "Bu kızı bir dizide gördüm ben galiba." dedi ama bilmiyorum, ben hatırlayamadım.



Çocuklar her fotoğrafı güzelleştiren unsurlardan biri, dimi :)



Gar içinde küçük bir müzecik gibi bir yer var. Eski garlarla trenlerle ilgili şeyler sergileniyor. Eski fotoğraflar, anı defterleri, daktilolar, telgraflar, makinist kıyafetleri, trenlerdeki uyarı yazıları, eski telefonlar ve tren maketleri...





İşte böyle... Benim pilim bitti, gözkapaklarıma direnemiyorum artık. Uyku saatim geldi :) Makinedeki çamaşırlar biter bitmez uyumalıyım. Hepinize iyi geceler/iyi sabahlar/iyi günler/iyi akşamlar... Günün hangi saatinde okuyorsanız bu postu, seçin bu temennilerden birini artık :)

13 yorum:

nohut oda dedi ki...

en son foto -telefon- poz veren kız (keske onu daha cok cekseydın) cok guzel bence..
yaa ben yanlış zamanda gıttım bu kursa galıba ..bu mevsımde gıtseydım keske :(

CAHİDE dedi ki...

istanbul'u çok güzel anlatıyorsun.maalesef bir kez geldim İstanbul'a ve yoğun yağmur sebebiyle fazla bir yere çıkamamıştık:(
Neyse gelirsem sen gezdirirsin sanırım beni:))

kirazzade dedi ki...

Nohut, çektim aslında kızın birkaç fotosunu daha. Çok güzel bir kız. Ama sonuçta izinsiz çektiğim için koymak istemedim buraya. Bir dahaki dersimizde unutmazsam sana da haber vereim, gel istersen :)
Cahidecim, henüz ben de didik didik gezemedim İstanbul'u, gelirsen beraber keşfederiz inşallah :)

melek dedi ki...

Çok güzel çekmişsin. Tebrikler. Bakmakla görmek arasındaki fark budur bence.. İstanbul her anıyla güzel şehir. Ve sen bize ondan daha fazla bahset.

ümmühan dedi ki...

Güzel fotolar, kız trenden atlarken çektiğini beğendim ben:D

Ben diyorum bu şipşakçılık işini beceriyrsun sen diye zaten arkadaşım :) öpüldün

kirazzade dedi ki...

melek, bende İst.a dair çok foto var aslında ama "Aman bu kız da hep İstanbul'dan bahsediyo." demeyesiniz diye pek eklemiyorum :P
Ümmüş, aslında orda kız atlamıyor poz veriyordu arkadaşına :) Ben de hazır pozu ve güzel kızı bulmuşken deklanşöre basıverdim gitti :)

ANNEMİNELİ dedi ki...

Kötüler böyleyse,iyiler nasıl olur bilmem,ellerine sağlık.Sevgilerrrr.....

Ayşegül dedi ki...

bence de çok başarılı resimler..
ahh şu zamanın yetmeme sorunu hepimizde var. Rabbim zamanın bereketini versin inşallah..

Ayşegül dedi ki...

bence de çok başarılı resimler..
ahh şu zamanın yetmeme sorunu hepimizde var. Rabbim zamanın bereketini versin inşallah..

Burcu Çalışkan dedi ki...

fotograflarınla ilgli kendini hiç eleştirme çünkü hepimiz aynı süreci yaşadık. çektikçe,gördükçe gelişiyor insan emin ol. bol fotograflı günler :))

kirazzade dedi ki...

Ayşegül teşekkürler ve amin :)
Burcu, haklısın ama görmek ve geliştirmek için de vakit lazım :(

Syhn dedi ki...

bu fotograflardan daha güzeli nasıl olacaktı acaba!
ilk fotoğrafa bayıldım , başkasına poz veriyor olması şansının yaver gitmesine neden olmuş hadi bütün iltifatı sen toplama :P
çok güzeller gerçekten ellerine sağlık!

kirazzade dedi ki...

Ayy teşekkür ederim Seyhan. Biraz dha överseniz, kendimi Ara Güler zannedicem :P