6 Mart 2010 Cumartesi

Vapur Severler :)

Malumunuz, her sabah ve her akşam vapura biniyorum. Vapur olunca martılar da oluyor haliyle :) Hele de biri simit falan atmayagörsün, uyanıklar teeeeyyy Kadıköy'den Eminönü'ne kadar vapurun peşinden uçuyorlar. Bir de birbirlerini gagalıyorlar. Simiti kapan martı en az bir kez gagalanıyor diğerleri tarafından. Sonra kendini kurtarıp az uzağa pııırrrr diye uçuyor, simiti löp diye mideye indirdikten sonra geri geliyor. Bi de gaaakk gaaakkkk diye de bağırışıyorlar. Ama çok güzel oluyor yaa :)



Bu güvercik de garibim öyle dolanıyordu vapurun kenarında, kırıntı mırıntı bulurum belki diye. Ben fotoğrafını çekmeye çalışırken de çaktırmadan beni gözetliyordu. "Kışşt mı diyecek, yemek mi verecek acep?" gibisinden :)


Benim hayatım da bunlardan ibaret işte naapiiim :) Vapurlar, martılar, Eminönü, Kadıköy, iskeleler... Haftasonu geldi nihayet, bir yerlere gidip de farklı fotoğraflar çekebilmeyi umuyorum artık :D Yada evde kalıp uyumayıııı :) Haydi mutlu haftasonları diliyorum size de bize de.

3 yorum:

ümmühan dedi ki...

Bu hafta sonu bize beklerim ,Selimin fotolarını çekersin :)

Kahve Keyfi... dedi ki...

Vapurun hergün kullandığınızulaşım aracı olması ne güzel.Bir gün belki simit peşinde koşmayan ama çeşitli uçuş şekilleriyle dikkatinizi çeken bir martı ya rastlarsınız.Jonathan yolunuza çıkabilir :))

kirazzade dedi ki...

Sen daha çok beklersin Ümmüşüm :P
Kahve Keyfi, evet vapur keyfi hele de yaz mevsiminde süper oluyor! Jonathan ile karşılaşıp feyz almayı çok isterim :)