5 Şubat 2010 Cuma

Cicileeerrrr :)

Salı günü yayımladığım postta "Bilin bakalım ben ne yapıyorum?" demiştim. Aslında biraz daha bekleyecektim söylemek ve göstermek için ama dayanamadım işte :P Hem sabırsızım hem de ayran gönüllü oldugum için bu yaptıklarımı yapmaktan her an vazgeçebilir ve bu postu yayınlamayı da uzuuuun bir müddet erteleyebilirdim :) İşte ben bunu yaptıııımmm:


Peçete halkalarını Nur'un keyifli butiğinde keşfettim önce :) Öyle cici şeyler yapmıştı ki hemen heveslendim tabi :) Gittim ve salı günkü postta fotoğraflarını koyduğum güzellikleri aldım. Sonra oturdum bunları yaptım işte :) O kadar hoşuma gitti ki, pasajda bir dükkan açtım :) Mutlaka uğrayın :P Orada beyaz bir model daha var. O modelin fotolarını da koyacağım buraya ama şimdilik durması gerekiyor. Çünkü Onları yaptığım arkadaşıma sürpriz olacak :) Bloğa eklersem hemen görebilir ama pasaja bakmayacağına söz verdiği için görmeyecek :)


Bakalım bu heves ne kadar sürecek :) Arkadaşımın siparişini bitirene kadar hevesim geçmese bari :D


Siz dükkanımda güzel güzel gezinin, ben de bu cicileri yapmaya devam edeyim. Hadi bakalım kirazseverler, görüşmek üzere hoşçakalın :D

3 yorum:

ümmühan dedi ki...

gerçekten çok cici olmuşlar, pasajdak fotolar da al beni diyor, alsam mı ne yapsam :p
hee pasaj demişken benim yemekleri falan da koysak bu pasaja satılır mı acep :D

birsence dedi ki...

çok cici olmuşlar ellerine sağlık...bende eminönüne gidersem yakınlarda fırsat bulurda inşallah bu cicilerden alıp yapacağım kendime:)

kirazzade dedi ki...

Bircen Hanım, hiç zahmet etmeyin, siz güzel yemeklerinizi yapmnaya devam edin, peçete halkalarınızı da benden alın :Pp heheh :)