20 Şubat 2010 Cumartesi

MİM :)



Blogların olmazsa olmazlarından galiba bu mim şeyisi :) Yada işte bloggerların birbirini tanıma çabası, sorularla da olsa. Gerçi ümmühan beni oldukça iyi tanıyor ama sorular çok zor oldugu için uyuzluk olsun diye mimledi galiba :P
Sorulara göz attım da, nasıl cevaplayacam yahu ben bunları :S Bir başlayayım bakalım, gelir belki devamı. Ümmühan öyle söyledi :)

1. Sizi mimleyen kişinin linkini verin
Verdik işte yukarda yaa, bi daha ne soruyosunuz :Pp Tamam tamam veriyorum: Ümmühan'ın Sultan Sofrası :)

2. Çocukluğunuzda anne ve babanızla (yada aile büyükleri) yaptığınız ve sizi siz yapan şeylere katkısı olan bir olay veya bir aktivite...ve hangi yönünüze katkısı oldu?
Hmmm... Dayımın ve annemin bana kazandırdığı bir alışkanlık var. Ve ben bunun bütün hayatımı gerçekten de etkilediğini düşünüyorum. Kitap okumak. Dayım ilkokuldan itibaren harçlıklarını kitaba yatıran bir tarih öğretmeni. Hemen hemen hepsi tarihle ilgili olan o kadar çok kitabı vardı ki... Hele o tarihi romanlara bayılırdım! Üniversitedeyken de ödevlerini bana yazdırırdı uyanık :) Ama o bile okumayı bu kadar seviyor olmama katkı sağlamış oldu diye düşünüyorum.
Ve tabi annemin, henüz ilkokula bile gitmediğim zamanlardan itibaren bana kitap okuması ve okutmasını da es geçmemem lazım. Hey gidi...

3. Çocukken oynamayı en sevdiğiniz oyun ve oyun aparatı neydi?
Bunu pek hatırlamıyorum açıkcası. Ama içimde ukde kalan oyuncağı sorsaydınız, oyuncak bebek derdim :) İlk oyuncak bebeğime, ilkokul son sınıfta sahip oldum sanırım. Ondan önceki ilk ve tek bebeğimi babam yakmıştı :( O bana hep arabalar falan alırdı. Şimdiki akülü arabaların aküsüzlerinden, vinçler, kumandalı arabalar... Yaa şimdi böyle deyince, babamı kötü sanmayın, çok şeker bi babacıktır o :) Ama kendine göre sebepleri vardı işte onun da...

4. Çocukluğunuz veya ilk gençliğinizle ilgili keşke daha farklı olsaydı dediğiniz bir durum?
Keşke lise hayatımın kıymetini o zamnlar bilseydim. Ve keşke süt ürünlerini ve soğanı yiyebiliyor olsaydım.

5. Sokakta oynar mıydınız? Neler oynardınız?
Valla pek hatırlamıyorum ama ağaca tırmanmayı dener
tırmanamazdım :)

6. Çocukluk veya ilk gençlikle ilgili iyiki böyle olmuş dediğiniz bir olay?
Lise seçimim.

7. Varsa çocukluk dönemine ait bugünü etkileyen bir olay veya anı...
Hatırlayamıyorum.

Çok fazla kişisel bilgi isteyen mimleri cevaplamamayı düşünüyorum, kırılmazsınız dimi, gün olur da bana öyle bir mim yollarsanız :)

Ben de Ayşegül'ü, görümcüğümü ve Sarhoş Kedi'yi mimleyeyim bari, adettendir :) Cevaplamak istemeyene kırılmam :)

Not:Fotoğraf alıntıdır.

6 yorum:

ümmühan dedi ki...

he he ,çok gıcıkımdır :D

ümmühan dedi ki...

he he ,çok gıcıkımdır :D

E. dedi ki...

Kiraz teşekkür ettim. (: Mim yazmayı pek sevmiyorum ama bu gece yazarım muhtemelen. Bakalım kısmet. (:

kirazzade dedi ki...

Ümmü, biliyorum :P
Kedicik, yazmazsan da canın sağolsun, bizde zorlama yok :) Ben de hepsini sevmiyorum mimlerin. Bazıları güzel. Bunu da ümmühanımın hatrı için cevapladım :)

Ayşegül dedi ki...

beni mimlemişsin, kusura bakma henüz gördüm :( seni izlemeye aldım zannediyordum. almamışım, dolayısıyla görmemişim. teşekkür ederim

kirazzade dedi ki...

Sorun değil şekerim :) Cevaplayıp cevaplamamakta da özgürsün. Mesela ben cevaplamıyorum :P Bu istisna oldu. Bir de ilk mimi cevaplamıştım :)