16 Aralık 2009 Çarşamba

....

Bu gece çok korkunç bir rüya gördüm. Ağlayarak uyandım ve epey uzun bir süre kendime gelemedim. Lütfen çıkmasın bu rüya Allah'ım :((
Bu ara çok sulugözüm zaten. Haberlere ağlıyorum, filmlere ağlıyorum, reklamlara bile ağlıyorum yaa:( Bilmem nedendir. Çok da stres altındayım. Onun etkisidir belki. Mutsuz,yorgun,yalnız,kimsesiz hissediyorum kendimi. Eşim bile yetmiyor. O zaten Play Station oynuyor:) Henüz büyümedi, büyüdüğü zaman yeter belki bana.
Hem rüya,hem de yaklaşık bir aydır devam eden gribimin-öksürüğümün-vücut ağrılarımın, iş stresinin, ev stresinin etkisinden olsa gerek gece rüyadan uyanınca iyice boşaldı sinirlerim. Ağla ağla bir hal oldum. Gözlerim küçücük kaldı. Gerçi hala ağlayasım var. Yemyeşil bir yere gitmek istiyorum. Dere şırıltısı falan. Ama hava çok soğuk olmasın,sıcak da olmasın. Bahar olsun. Serin-ılık bir meltem olsun. Hamak olsun. Annem olsun. Bi kedim olsun. Kiraz olsun. Huzur olsun. Mutluluk olsun. Bu son olsun... Hadi son olsun...

9 yorum:

ümmühan dedi ki...

ağlama lütfen :(

kirazzade dedi ki...

Ümmüşüm,ağlamıyorum şimdi merak etme:)

Anne ve Bebisi dedi ki...

hmmm hayir olsun ..

kirazzade dedi ki...

İnşallah...

sumeyye dedi ki...

hayırlara cıksın..sıkkınlıktan oluyor bazen oyle.. bende evlendım evlenelı 2 aydır cok ağlak ve duygusal bir haldeyim... Allah yardımcımız lsun hep.. Somutu severız ınsan olarak ama şu en güzel gerçek ki Allah hep yanımızda :)
bir daha olmasın ama inşallah iyi gelmiştir bu..

pembedeniz dedi ki...

Rüyayı nasıl tabir edersen öyle çıkar. Güzel düşün, güzel şeyler olsun. Bununla ilgili bir kıssa anlatayım sana.
Bir gün bir kadın Peygamber Efendimiz'i görmek ister. Hz. Aişe Efendimizin evde olmadığını, kendisinin yardımcı olabileceği konusunda ısrar eder. Sonunda kadın dayanamaz ve derdini Hz.Aişe'ye anlatır. Derdi sürekli aynı kötü rüyayı görmektir. Hz. Aişe rüyayı tabir eder, tabirine göre kadının eşi savaşta şehit olacaktır. Çocuğu da vefat edecektir.
Efendimiz eve geldiğinde Hz. Aişe gelen kadını anlatır, rüyayı nasıl tabir ettiğini anlatır. Bunun üzerine peygamberimiz, o kadın iki yıldır gelip bana aynı rüyayı anlatır, ben de hep eşin savaşta gazi olacak diye tabir ederdim. Rüyayı nasıl tabir ettiğimiz önemlidir der.
Rüyayı tabir etmemek gerek, ondaki derin manaların önünü kesmek olur bu.
Güzel düşünelim, güzel şeyler olsun.

kirazzade dedi ki...

Evet pembedeniz,haklısın. Ben de o yüzden hiç rüya tabirine bakmam ve iyiye yorarım rüyalarımı. "hayır olsun" dmeyen birine de anlatma:) Ama bu sefer baktım tabirine:( Bakmaz olaydım. Ama kaale almayacağım işte:)

Adsız dedi ki...

kardeş senin istediğin yer cennet gibi biyer sanki! Rabbim nasip eder inş. Tabi birbirimize komşu olarak. Bu dünyada çok görüşemiyoruz oralarda görüşürüz inş...

kirazzade dedi ki...

İnşallah arkadaşceğizim.