18 Aralık 2009 Cuma

EVREKA! :)



Bazen, farkedemeden bazı şeylere pek bi alışır insan. Bazen de alıştığı şeyin ne oldugunu farkedemez. Mesela bi eksiklik ,huzursuzluk, sıkkınlık hisseder günlerce günlerce... Ama neden olduğunu bir türlü anlayamaz. He ben işte onu bugün buldum:) Ben işimi gerçekten çok seviyorum. Zevk alarak çalışıyorum Allah'a şükür. Ama son 15 gündür bir tuhaflık vardı bende. Tamam yine çalışıyorum,geliyorum gidiyorum ama durup duruken isteksizlik, sıkıntı çöküyordu birden. Bu ara sık doktora gidişimden dolayı adaptasyonum mu bozuldu ki diye düşünüyordum. Sonracıma, aslında benim olmayan ama kendiminkine su dökerek space tuşunun çalışmamasına sebep olduğum için kullanmak zorunda kaldığım bir tuşu eksik klavyeyi, kendi kurumuş klavyemle tekrar değiştirdik. Ve işte o an, yani klavyeme dokunup tuşlarına bastığım annnnnn... :) Aman efenim, bende bir mutluluk bir iş hevesi bir laylaylom başladı ki sormayın gitsin:) Ayyy şu tuşlara bakın yaa,duyamıyorsunuz ama şıkır tıkır sesler geliyor tuşlara bastıkça:) Diğer gıcık klavye böyle değildi! Hem tuşu eksikti hem de takır tukur ses çıkarıyordu, HIHH! Ah canım klavyemm, sen ne güzelmişsin, ben sana ne kadar çok alışmışım:) Yukarıya benim klavyemin aynısının fotoğrafını da koydum. Öylesine, basit, sıradan bir klavyecik işte, ama ben onu çok seviyorum :)
Ne kadar boş bir yazı oldu dimi:P O zaman azıcık doluymuş hissi verdirebilmek adına size birşey sorayım. Tabi okuyan varsa:P Kayınpederimi, görümcemi, kaynımı ve eltimi yemeğe çağıracam da inşallah,bana bir menü oluşturabilir misiniz :) Lüüütfeeenn:) Tükendi menülerim :P Hadi bakiim bekliyorum. Daha çok mu beklerim ki :P

7 yorum:

ümmühan dedi ki...

aa klavyen de benimkine çok benziyr demek onun için bu kadar iyi anlaşıyoruz :D
bence misafirlerine yemeğin yanında şöyle güzel tavuklu ya da etli bir börek yap, en çıtırından
hadi kolay gele...

kirazzade dedi ki...

Hee tabi,klavyem olmasa hiç anlaşamazdık 15 yıldır:P
O zaman sen de bloguna benim için bu akşam güzel bir etli börek tarifi ekle bakiim:)

ümmühan dedi ki...

benim ufaklık rahat durursa akşam söz sana yapıp ekleyecem hadi bakalım

sumeyye dedi ki...

bak benım geçen kayınvaldeler geldi..
menümü sayayım sana belki fikir verir..
-önce bizim oranın kesme çorbasındanyaptım mercimeklı (sen bunun yerıne mercımek yapabılırsın,mercımegı cok yaptıkları ıcın yamadım ama mısafıre severım)
-islim kebabı(mısafır ıcın cıdden hoş bır sunum), mantarlı tavuk sote, garnili pilav (ana yemek tabagımda)
-galetalı çıtır börek(normal sıgara boregı mısalı hazırlanır yufka yanlız sosu tereyagı ve sutten lusur) buzdolabında bekletılen bu borekler bı suya bı galeta ununa bandırlır..sıcak servıs edılır)
-salata olarak ıse; mevsim salata, fasulye piyazı, yogurtlu kabak salata.
-tatlı olarak ise çilekli ve meyve soslu tavuk göğsü (bu en kolayı tavsiye ederim sunumu da şık luyor,hazır tavuk gogsu dr oetker,dr oetker meyve sosu,ve çilek)

haydı bakalım belkı fıkır verır..masamı da suslemıstım..kayın pederım yemekteyız programı gıbı olmus deyınce keyfımı tahmın edersın:) gaza cabuk gelırım de..
kolay gele

sumeyye dedi ki...

ha bu arada o börekler pişmeden once buzdolabında bekletılır sonra su galetaya bandırılıp fırına verılır sıcak servıs edılır.. :) anlamısındır ama yınede acıklayım dedım.:P

kirazzade dedi ki...

Anladım anladım:) Yaa senin menü güzel deee, ben mercimeği çok sevdikleri için şimdiye kadar her gelişlerinde mercimek yaptım,güzel de yaparım:) Ve şimdiye kadarki davetlerimde patlıcan yemeklerimden birkaç kez tattılar. Ben şimdi daha basit ve onlara ikram etmediğim birşeyler sunmak istiyorum.

kirazzade dedi ki...

Fazla yiyemediklerini ama sevdiklerini bildiğim için kuru fasulye-pilav yapmak istiyorum. Eşim öyle dedi:) Ama yanına d birşeyler olsun istiyorum. Çorbayı da yeşil mercimek yaparım belki.