31 Aralık 2009 Perşembe

Banane Yaaa !!



I ııhh, hayır, istemiyorum, yazmiyciğim işte! Her blogda var. Benimkinde olmayıversin. Yılbaşı mılbaşı umrumda değiiiill, o yüzden kutlama mesajı falan yazmıyorum. Ne yılbaşısı yaaa? Gün başı, hafta başı, ay başı, mevsim başı kutluyor muyum ki yılbaşı kutlayayım yaa? Neyi kutluyoruz? Yılın başını mı? Eğer öyleyse, yılın başı gelince noluyo ki? Hayatımızdaki herşey resetleniyor ve herşeye en baştan başlıyoruz da benim mi haberim yok? öyle birşey varsa bana da haber verin de ben de en güzelinden bi parti neyin vereyim bu gece. Yok, yılın başını değil de yeni bir yılın gelişini kutluyorsak, e geliyo da noluyo? Bir yıl daha yaşlanılıyor, sorunlar devam ediyor vs vs , e bu kutlama sebebi midir?
Doğum günleri konusunda da böyle düşünüyorum. Bir insanı, bir yıl daha yaşlandı diye neden kutlarız ki :S He derseniz ki, "O doğdu diye sevinip onu kutluyoruz." diye, o zaman derim ki, yılın başka herhangi bir gününde neden kutlamıyoruz "Ayyy canım arkadaşım/eşim/çociiim/annem/babam/sevgilim, iyi ki doğmuşsun, bi mutlu oldum kiii, iyi ki tanımışım seni, al sana bi hediye." diyerek? Hem zaten doğdu diye neden ona hediye veriyoruz ki? O kişinin annesine babasına vermemiz gerekmez mi hediyeyi, onun doğmasına vesile oldukları içün? :) Yılbaşında da öyle, hadi kutluyosun, hediye işi nedir? "Bu yeniyıla senin sayende girdik, sen olmasan giremezdik, al sana da bi hediye." midir bunun anlamı?
Yok kardeşim, kutlamıyorum, kutlama mesajı bilmem nesi de yazmıyorum. Zaten yarın sabah da iş var. Tatil olsaydı, onu kutlardım bak. Belki de kutlayanlar onu kutluyordur, bilmiyorum.
Velhasıl, kutlayan kutlasın. Ben erkenden yatıp uyuyabilme derdindeyim. Hayat akışım da işte şu yukarıdaki döngüden ibaret. 31 Aralık ve 1 Ocak günlerinde de değişmeyecek. Yılbaşı partilerinin verildiği anlarda, ben yukarıdaki şemanın "kafayı ye-uykun gelsin-yatağa gir-uyu" kısmında olıciğim inşallah :) Hadi size iyi kutlamalar, dersem kutlama mesajı olcak ama inat ettim demiycem işte :)
Aaaa, şaka maka yılbaşı yazısı mı yazmış oldum ben şimdi yaa? :)

Not: Resme tıklarsanız büyür, büyüyünce de daha okunaklı olur. E zaten biliyorsunuzdur bunu :)



5 yorum:

CANAN dedi ki...

MERHABA,
KESİNLİKLE KATILIYORUM BU FİKİRLERE VE EKLEMEK İSTİYORUM BİZ MÜSLÜMAN BİR DEVLETKEN HRİSTİYANLARIN İSANIN DOĞUM GUNU DİYEREK KUTLADIKLARI YENİ YILI KUTLAMAYI UYGUN BULMUYORUM.BANA DA YILBAŞINDA NAPIYORSUN FALAN FİLAN SORUYORLAR DEDİM YILBAŞI GECTİ ORUÇ TUTTUK, SEVAP KAZANDIK.BASKA DA YIL BASI FALAN KUTLAMAM.:D

kirazzade dedi ki...

Deli yaa :) Yaw ben hicrisine de miladisine de karşıyım. Gerçi hicri yılbaşında Mekkenin fethi de kutlanmış oluyor ki büyük bir adımdır o zamanda bu fetih. Aman neyse yaa. Yeni olan herşeyin kutlanmasına karşıyım işte:P Yeni bebek hariç :)

nohut oda dedi ki...

ben ılk kez gordum cok guzelmıs tam bana benzıor bu ara paso ınternet basındayım

Hamarat Kedi dedi ki...

ayyynı fikirdeyim seninle. :) işten güçten blogunda gezme şerefine yeni nail oldum ve bayıldım bayıldım:)

kirazzade dedi ki...

ayyy kedicim estagfirullah, utandırma beni :)